Είναι αυτή η αιτία του πολέμου; Η παλαιότερη πυραμίδα στον πλανήτη ανακαλύφθηκε θαμμένη στην Κριμαία!!

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πυραμίδες, επτά στο σύνολο.
Αλλά γνωρίζουμε, σίγουρα, δύο πράγματα.
1. Είναι οι παλαιότερες στον πλανήτη και
2. Βρίσκονται εκεί!
Ένας Ουκρανός επιστήμονας ανακάλυψε την παλαιότερη πυραμίδα του κόσμου
(31/08/2012). Και το πιο ενδιαφέρον, ανακαλύφθηκε στην πιο όμορφη γωνιά της χώρας, στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας.
Όπως ανέφερε το κανάλι ICTV , το εύρημα αποκαλύφθηκε από ατύχημα, όταν κατά τη διάρκεια δοκιμών εναλλακτικών μεθόδων, για την εύρεση νερού, ο Ουκρανός επιστήμονας Vitalii Goh ανακάλυψε υπόγεια άγνωστη κατασκευή, η οποία αποδείχθηκε ότι είναι μια γιγαντιαία πυραμίδα ύψους 45 μέτρων και μήκους περίπου 72 μέτρων.
Ο Goh δήλωσε ότι η πυραμίδα χτίστηκε κατά την εποχή των δεινοσαύρων.
Η είσοδος που οδηγεί στην υπόγεια πυραμίδαΗ "πυραμίδας της Κριμαίας " έχει μια περικομμένη κορυφή, σαν πυραμίδα των Μάγια, αλλά η εμφάνισή της μοιάζει περισσότερο με αιγυπτιακή. Εσωτερικά, είναι κοίλη , και μια μούμια άγνωστου πλάσματος είναι θαμμένη κάτω από τα θεμέλια.
Ένα από τα διαγράμματα από την ομάδα, που εξηγεί την κατασκευή"Κάτω από τα θεμέλια είναι ένα μικρό σώμα με τη μορφή μούμιας, διαμέτρου 1,3-1,4 μέτρων με μια κορώνα στο κεφάλι του."
Το τούνελ μέσα στην πυραμίδα
"Υπάρχει ένας θάλαμος αντήχησης, ο ονομαζόμενος, Σφίγγα.Οι πυραμίδες χτίστηκαν στην εποχή των δεινοσαύρων », λέει ο επιστήμονας σε μια συνέντευξη στο ICTV.Παραμένει άγνωστο ποιοι τις έχτισαν.
Vitaly Gokh at the site of his discovery
Περισσότερες από 20 επιτροπές, συμπεριλαμβανομένων και διεθνών , έχουν επισκεφθεί τη χώρα πρόσφατα.Η πλειονότητα των επιστημόνων θεωρεί ότι οι υπόγειες πυραμίδες της Σεβαστούπολης επιβεβαιώνουν την εικασία των Αμερικανών επιστημόνων ότι πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια ένας αρχαίος πολιτισμός καταστράφηκε εξαιτίας της πτώσης ενός γιγαντιαίου μετεωρίτη.

Το μοναδικό αυτό κτίριο είναι το παλαιότερο στον πλανήτη, λέει ο Vitalii Goh.
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment