ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!! - ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ f

STRANGER: ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ ...ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ; HTTP://WWW.GRCOIN.GR
Οπως προβλέψαμε σε πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση και φυσικά δικαιωθήκαμε - σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος από την Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο Μίστερ κολωτούμπας Νεοταξίτης υπουργός Οικονομικών Γιάννης Μπαρουφάκης παίρνει πίσω την κριτική του για το Bitcoin σε ένα άρθρο του τον περασμένο μήνα, όπου ανέφερε το Bitcoin ως «πολύ αποπληθωριστικό για να δουλέψει».
Δικαιώνεται λοιπόν η Αθέατη γνώση για τις πληροφορίες που είχε σχετικά με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος, αφού σε μια δεύτερη θέση που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο Βαρουφάκης, μετά την πλήρη υποταγή για συνέχιση των όρων του Μνημονίου παίρνει πίσω οσα είπε στο παρελθόν και κάνει συγκρίσεις μεταξύ του σχεδιασμού του Bitcoin και του ευρώ.
Γράφει:
«Παραδόξως, αν η τεχνολογία του Bitcoin, προσαρμοστεί κατάλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επωφελώς στην Ευρωζώνη ως όπλο κατά του αποπληθωρισμού».
Θα συμβούν πολλά γεγονότα ακόμη τα οποία θα συμβάλλουν στην ταχεία προώθηση μιας αχρήματης κοινωνίας.
Η Αθέατη γνώση, θα σας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις του ψηφιακού νομίσματος. Διαβάστε τι γράψαμε ΕΔΩ πριν απο μερικές μέρες και την πρόβλεψη μας στην κολοτούμπα Βαρουφάκη.
Υ.Γ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ
atheatignosi
Επιμέλεια άρθρου:Vagedim Φωτογραφία: Vagedim Πηγή: Αθέατη γνώση 21 Φεβρουαρίου 2015
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment