250 βουλευτές διαλέγουν την αμαξάρα πληρωμένη απο εσένα! Εσυ τι διάλεξες;

Οι πολιτικοί σου εχουν αρκετά προνόμια, ενα απο αυτά ειναι το δωρεάν αυτοκίνητο που δικαιούνται σαν εκλεγμένοι εκπρόσωποι σου! Ο προϋπολογισμός για τα δωρεάν αυτοκίνητα των βουλευτών φέτος ειναι 3.200.000!

Οι βουλευτές πιστεύουν οτι το "δικαιούνται" οταν το στέρησαν...απο αυτόν που πληρώνει. Θυμήσου και κοίταξε στον καθρέφτη μια ακόμα φορά...θεσε τοτε την ερώτηση στον εαυτό σου αν δικαιούνται την αμαξάρα;;; Την στιγμή που ο Έλληνας κυριολεκτικά πεινάει.
Οι 300 της Βουλής....όταν ερωτήθηκαν απο τον κύριο Τσίπρα για την υποστήριξη του πολιτικού του προγράμματος....λιγότεροι απο 50 απο τους 300 εκπροσώπους σου είχαν λίγη τσιπα απάνω τους και ντράπηκαν. Ενας στους έξι αγαπητέ ψηφοφόρε.
Πολλοί απο τους ίδιους τους "Ριζοσπάστες" προτίμησαν να προστατέψουν τα προνόμια τους εις βάρος του μέλλοντος σου...
Οι περισσότεροι απο τους Έλληνες βουλευτές που ΕΣΥ με την ψήφο σου έχεις επιλέξει...επιλέγουν την αμαξάρα που την πληρώνεις ΕΣΥ! Οι πολιτικοί σου αγαπητέ έλληνα ψηφοφόρε επιλέγουν την πείνα σου πάνω απο την πολυτέλεια της αμαξάρα τους...
Οι βουλευτές σου επιλέγουν...την στιγμή της μεγαλύτερης μάχης που ΕΣΥ δίνεις για να ζήσεις...να σε φορολογήσουν ώστε να χρηματοδοτήσουν την αμαξάρα τους...
Εκεί κατέληξες με την ιδέα που ΕΣΥ εκτρέφεις τοσα χρονια. Τωρα που αυτοι θα βάλουν τον πισινό τους στην αμαξάρα, ΕΣΥ πρέπει να ζητήσεις την οδό της δικαιοσύνης!!!
Ολα...μα ολα ειναι θέμα συνειδήσεως αγαπητέ αναγνώστη...και μην μου πεις οτι υπεύθυνοι είναι αυτοί που εξασφάλισαν την αμαξάρα οταν κάποιος άλλος χτυπάει παλαμάκια στον Εφιάλτη...οταν μαζεύεται στις πλατιες και ζητωκραυγάζει γι αυτούς που καθημερινά του τρώνε το συκώτι...θυμήσου ποιος πραγματικά είσαι; Είσαι ο Νέος Λεωνιδας η είσαι ο αιώνιος καμπούρης και σακάτης Εφιάλτης;;; Διάλεξε τι στο διάολο είσαι!
Θυμήσου ποιος πραγματικά είσαι και γιατι βρισκεσαι εδω; Αν δεν θυμάσε....βούτηξε το κεφάλι σ' ενα κουβα με κρύο νερό και δράσε τώρα.
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment