Η μεγάλη σφαγή του νομίσματος της διχόνοιας

Οι αγορές κλαίνε, το ευρώ της ένωσης διαλύεται και ο πάτος ειναι ανύπαρκτος...τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε τον μεγάλο πόλεμο των νομισμάτων να ξανα ανάβει...οι πολυεθνικές χαίρονται επειδή το νόμισμα της μεγάλης διχόνοιας αρχίζει να γίνεται φθηνότερο και αυτοι βλέπουν τις εξαγωγές τους να αυξάνονται...οι λαοί χάνουν την περιουσία τους αυτοι περιμένουν αυτες τις ευκαιρίες για να κερδίσουν απο το αίμα των αλλων.
Η πτώση του πολυ αγαπητού νομίσματος ειναι ομως και η μεγάλη ευκαιρία για πολλούς...για τους επενδυτές η μεγάλη ευκαιρία ειναι τωρα γιατι ο πάτος βαθαίνει....τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα...προς την καταστροφή του.
Έλα ομως που κάποιοι σκηνοθέτες ειχαν προ πολλού σκεφτεί οτι η καταστροφή του νομίσματος αυτού...ειναι πολυ κοντα...οταν οι χώρες θα βρίζονται μεταξύ τους για το ποιος φταίει για την οικονομικη καταστροφή ...οι σκηνοθέτες του θιάσου τυχαία γνώριζαν οτι το τέλος πλησιάζει!
Το όνομα τους...Goldman Sachs...απο τον Αυγούστου του 2014 γνώριζαν οτι το crash του νομίσματος ειναι πολυ κοντα.
Εδω στην γραφική βλέπετε τι προβλέπουν οι σκηνοθέτες...ετοιμαστείτε για αυτα που έρχονται...αλλα οταν τα κορόιδα σαν και εμάς κλαίνε και χάνουν την περιουσία τους....αλλοι βγαίνουν κερδισμένοι με χοντρές επενδύσεις οταν νομίσματα σφάζονται...
Αν είχα το νόμισμα της διχόνοιας θα το έσπρωχνα...θα το έκανε νορβηγικές κορώνες η ελβετικά φράγκα...οι σκηνοθέτες του ευρώ δεν κρύβουν την καταστροφή του...

SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment