ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν και εξακολουθούν να μας στηρίζουν σε αυτόν το δύσκολο αγώνα που έχουμε αναλάβει.
Έχουμε αρκετούς μήνες να δημοσιεύσουμε κάποια ενημέρωση και κάποιοι δικαιολογημένα έχουν απογοητευτεί.
Αυτό πλέον θα αλλάξει και θα υπάρχει συχνή ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη του νομίσματος καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια.
Όλο αυτό τον καιρό δουλεύουμε πυρετωδώς για την τελειοποίηση του νομίσματος και τη δημιουργία καινούριων υπηρεσιών.
Σύντομα θα έχουμε καινούριο Pool το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα με το Official HellasCoin Pool, καθώς επίσης και το δικό μας ανταλλακτήριο,μέσω του οποίου θα μπορείτε πολύ εύκολα να αγοράσετε τα νομίσματα σας,προσφέροντας σας πολλούς τρόπους κατάθεσης.
Μία από τις υπηρεσίες που ετοιμαζούμε,η οποία θα δώσει μεγάλη ώθηση στο νόμισμα,είναι η πλατφόρμα αγγελιών και προσφοράς υλικών αγαθών και υπηρεσιών,με μοναδικό τρόπο πληρωμής το HellasCoin.
Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε ακόμα πιο γνωστό το νόμισμα στους Έλληνες και ο αριθμός των συναλλαγών θα αυξηθεί δραματικά ανεβάζοντας συγχρόνως και την αξία του νομίσματος.
Βρισκόμαστε σε επαφή με πολλούς επενδυτές,οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για το HellasCoin και έχουν κλειστεί αρκετές συμφωνίες.
Για να πετύχει το νόμισμα μας χρειάζονται αργά και σταθερά βήματα,χωρίς βιαστικές κινήσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν λανθασμένες και να έχουν αρνητικό αντίκτυπο.
Η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από την ομάδα του HellasCoin, αλλά και από όλους εσάς. Γι’ αυτό προσπαθήστε κι εσείς από την πλευρά σας να το προωθήσετε όσο μπορείτε, ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς για την ύπαρξη του.
Η δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και συλλογική προσπάθεια για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Και να είστε σίγουροι πως θα φτάσουμε.Όλοι μαζί ενωμένοι.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ενδιασμό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@grcoin.gr

καθώς και στις επίσημες σελίδες στο Facebookhttps://www.facebook.com/GreekCoin καιhttps://www.facebook.com/HellasCoin
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment