Η ΣΙΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ "ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ"


Στις χρονιές που έπεσαν τα ματωμένα φεγγάρια, βλέπετε παγκόσμιες ιστορικές εξελίξεις με μεγάλες συνέπειες για τους επιούσιους αλλά και για αλλους:
* 1492/1493 ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική. Η ισπανική ιερά εξέταση λύνει και δένει στην Ισπανία. Οι Εβραίοι αποβάλλονται από την Ισπανία.
* 1949/1950 Υπογράφτηκε η Βορειοατλαντική Συμφωνία, το ΝΑΤΟ προέρχεται από εκεί. Η πρώτη κυβέρνηση του Ισραήλ βρίσκεται παρούσα σ΄ αυτή τη σύνοδο.
* 1967/1968 έχουμε τον πόλεμο των εξι ημερών μεταξύ του Ισραήλ και των γειτονικών αραβικών χωρών. Ακολούθησε η κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας, του Σινά, της Δυτικής Όχθης και τα υψίπεδα του Γκολάν….η νέα ελεγχόμενη περιοχή από το Ισραήλ έχει τετραπλασιαστεί!!!
* φτάνουμε στην Μεγάλη εποχή 2014/2015 με την τετράδα των τεσσάρων εκλείψεων της ματωμένης Σελήνης….
Το τέλειο θεϊκό σημάδι έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου με το Σούπερ ματωμένο φεγγάρι.
Το μαγειρεύουν από χρόνια… παντα με βάση τα φεγγάρια και τους πλανήτες. Η χρονιά της κατσίκας…μαζι με τους κατσικογαμιδες μας επιφυλάσσει συνταρακτικές εξελίξεις για την ανθρωπότητα…μεσα στο έτος 2015 και μας το λένε οι ίδιοι!!!
Πάμε λίγο πιο πίσω στο παρελθόν για να δούμε την σειρά των ιστορικών γεγονότων μέσα στην Σιων…Κάθε εφτά χρόνια… το εφτά μέσα στο εφτά…ολο και κάτι θα μαγειρέψουν. Το 2001 έριξαν τους δίδυμους πύργους και προκάλεσαν την πτώση του χρηματιστηρίου με καταστροφικές συνέπειες για πολλούς επενδυτές και εταιρείες… όλα τα προσωπικά δικαιώματα στην Αμερική πέρασαν στην ιστορία…ο μεγάλος Αδελφός μεγαλωσε στις ζωές όλων των δυτικών..
το 2008…εφτά χρόνια μετά ξαναρίχνουν το χρηματιστήριο…πέφτει η Λεχμαν Μπραδερς και χάνονται δις από περιουσίες που χτίστηκαν μέσα σε δεκαετίες… αποτέλεσμα η μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά το 1929…η Ελλάδα μεταμορφώνεται σε δούρειο ίππο της Σιων…εκ των έσω με πράκτορες θρέμμα της.
Μετά από εφτά χρόνια γκρέμισμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και περιουσιών το 2015 το ονομάζουν το τέλειο θεϊκό γκρέμισμα και την “αρχή” αυτού που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα…
Αρχές 2015… σκηνοθετημένες σιωνιστικές απάτες στο Παρίσι…οργανωμένες από τις μυστικές υπηρεσίες και τους πολιτικούς της ΕΕ….Οι Άραβες…η βόρεια Αφρική… όλη η μέση Ανατολή φλέγοντα εδώ και χρόνια με τον ερχομό της ΙΣΙΣ φτάνουμε στο αποκορύφωμα… το έτος της κατσίκας…εφτά χρόνια μετά το ρισετ της οικονομίας μας μαγειρεύουν το τέλειο κραχ… τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2015...
Έλληνες ετοιμαστείτε γι αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί…
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment