Όταν η Θυσια είναι ολοφάνερη..

Τόσα χρόνια σου μιλάω για επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τόσα χρόνια σου δείχνω με ποιον τρόπο η μαύρη ελίτ κερδίζει ενέργεια και σημαδεύει το χρόνο .
Σου “χω μιλήσει για το 818 , σου “χω μιλήσει για το μοτίβο λεωφορείο, λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο, πόλεμος-σοκ και δεος!Σου “χω μιλήσει οτι για καθε συμβάν για καθε τελετή για καθε εκκίνηση που προσπαθούν να επιβληθούν στη συνείδησή σου χρειαζονται μια θυσία .
Έχουν ξεκινήσει καποιοι αγωνες πολύ παράξενοι, θυμίζουν τους πανευρωπαϊκούς αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς οι πανευρωπαϊκοι μιας και συμμετέχουν σχεδόν όλοι σα να λέμε ολυμπιακοι πανευρωπαϊκοι!!!!! γίνονται σε μια χώρα που δεν εχει καμία σχέση με την Ευρώπη το Αζερμπαϊτζάν .!!!
Η τελετή γεμάτη συμβολισμούς γεμάτη κώδικες και μηνύματα που υπόσχομαι σύντομα να σας δώσω μια πλήρη ανάλυση γι” αυτό .
Μια μέρα πριν ξεκινήσει η τελετή και το δικό τους σημείο αναφοράς στο χρόνο για να επιβληθούν στη συνείδησή σου έγινε υποτίθεται ένα ατύχημα με λεωφορείο .
Δες κατά πόσο αυτό το ατύχημα μπορεί να θεωρηθεί ατύχημα .
Όταν η θυσία είναι τόσο ολοφάνερη άρχισε να ψάχνεις να δεις λόγους και αιτίες που υπάρχει αυτός ο νέος θεσμός, που αποσκοπεί,τι θελει να σε κάνει να πιστέψεις μέσα στα επόμενα χρόνια, τι απο μονος του δηλωνει χωρις να ρωτησει κανεναν;
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment