Ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά

Πριν δύο μέρες το πεδίο κόλλησε για τουλάχιστον τρεις ώρες σε μία μόνο πληροφορία .
Ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά επαναλαμβανόμενη συνεχη πληροφορία …ο εχθρός έρχεται από τα δυτικά .
Δεν βιάστηκα, θεώρησα σωστό να ερευνήσω, να ψάξω ,να ενώσω ,να δω τι υπάρχει που μπορεί να μου δώσει ακόμα ένα στοιχείο.
Στην έρευνα μου για 48 ώρες έπεσαν στα χέρια μου διάφορες πληροφορίες και φίλοι ερευνητές μου έδωσαν και άλλα στοιχεία .
Είμαστε μια χώρα με πολύ μεγάλο πρόβλημα από μετανάστες, μέσα στις πόλεις μας υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά παράνομα όπλα .
Η μια πληροφορία έδενε με την άλλη, μια πληροφορία μιλούσε για επιθέσεις της ελληνικης ασφαλείας σε διάφορα σπίτια σε περιοχές γύρω απο την Αττική όπου βρέθηκαν όπλα …τα σπιτια ηταν ολα μεταναστων!
Η άλλη πληροφορία μιλούσε για την είσοδο στη χώρα από 80 αμερικανούς ειδικούς στρατιώτες , στρατιώτες οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι, στρατιωτες που έχουν πολεμήσει στο Ιράκ , οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα για να φροντίσουν να προστατεύσουν την αμερικανική πρεσβεία σε περίπτωση που τα πράγματα με την οικονομία μας δεν πάνε καλά !!
Αλλά αυτοί οι στρατιώτες κινούνται σε όλη την Ελλάδα πλέον με μαύρα τζιπ και είναι όλοι τους οπλισμένοι …και δεν ειναι στην πρεσβεια!!!
Μια άλλη πληροφορία μου έλεγε ότι και η κυβέρνηση και οι άνθρωποι στην εξουσία ασχολούνται με πολύ ευθύνη και αγχος για το τι θα γίνει αν περάσουμε σε μία άτακτη χρεοκοπία τι θα γίνει με τους έλληνες τι θα γίνει με τους μεταναστες ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις..τι θα κανει δηλαδη το φοβερο θεριο που λεγεται μαζα!
Σκέφτομαι λοιπόν..είμαστε μέσα σε ένα τσουκάλι που βράζει ..γυρω γύρω φωτιά!
Σε όλες τις άλλες περιοχές είχαμε τον ξένο δάχτυλο να γίνεται ο σπινθήρας στα έτοιμα ξερά χόρτα (κεφάλια πολιτών) ..τι θα εμποδίσει να συμβεί το ίδιο και σε εμάς ;
Εκεί κατάλαβα το πεδίο…οι άνθρωποι…οι ίδιοι που βλέπουμε με τα τατουάζ τα αμερικάνικα και με κουκούλα να σφάζουν με την Ίσις …είναι ηδη δω !
Ο χρόνος της πρώτης σπίθας άγνωστος…αλλά σίγουρα τα ξερά «χορτάρια» τα βλέπεις και εσύ παντού! Στοιβαγμένα ..έτοιμα να κάμουν αυτό το οποιο γεννήθηκαν να κάμουν!
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment