Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Πώς η Monsanto πήρε βακτήρια που επιβιώνουν σε τοξικά απόβλητα και τα έβαλε στο φαγητό μα

O Jeffrey Smith είναι συνήγορος του καταναλωτή για θέματα που αφορούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και εκτελεστικός διευθυντής του Institute of Responsible Technology.
Στο βίντεο που θα δείτε, περιγράφει πώς η Monsanto συνέλαβε την ιδέα της γενετικής τροποποίησης των τροφίμων.
Πριν από χρόνια, όπως αναφέρει, οι επιστήμονες της Monsanto παρατήρησαν πως στα τοξικά απόβλητα του ζιζανιοκτόνου RoundUp, επιβίωνε ένας συγκεκριμένος τύπος βακτηρίου. Τότε σκέφτηκαν να βάλουν αυτά τα βακτήρια στην τροφική αλυσίδα, αφαιρώντας το γονίδιό τους…
 

ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ

AGIOS GR VIDEO

Text

AGIOS GR BLOG Copyright © 2009 Community is Designed by Bie