ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Αγωνία επικρατεί στην κυβέρνηση για τις απώλειες που θα έχει το κυβερνητικό στρατόπεδο, στην τελική ευθεία προς την ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες...
αυτές υπολογίζονται κοντά στις 40, με στελέχη της κυβέρνησης να διαμηνύουν ότι στην περίπτωση που ο αριθμός των κυβερνητικών βουλευτών που θα πουν "ναι" πέσει κάτω από τους 40, τότε η άμεση προσφυγή στις κάλπες είναι μονόδρομος.
Πάντως, γέφυρα επικοινωνίας με τους διαφωνούντες δεν φαίνεται πλέον να υπάρχει, μετά και τους πολύ υψηλούς τόνους που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με χαρακτηριστικότερες τις τοποθετήσεις τόσο του Παναγιώτη Λαφαζάνη όσο και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η ρήξη φαντάζει ως μονόδρομος και αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι οι κινήσεις που θα επιλέξουν τα δύο στρατόπεδα.
Σημειώνεται ότι η Αριστερή Πλατφόρμα έχει προαναγγείλει τη δημιουργία ενός νέου μετώπου, που από τους περισσότερους θεωρείται προάγγελος ενός νέου κόμματος που θα λάβει μέρος στις επόμενες εκλογές, αναζητώντας συμμαχίες και στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment