ΤΟ ΣτΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ...

Το Συμβούλιο  της Επικρατείας συνεχίζει να εκδίδει  αποφάσεις έγκρισης για κατ΄  εξαίρεση προσλήψεις...
κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ για πρώτη φορά «έκοψε» μια αίτηση  για   προσλήψεις και συγκεκριμένα δεν επέτρεψε την πρόσληψη καθηγητών μουσικής σε ωδείο.


Ειδικότερα, η  αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ ενέκρινε το αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την συνέχιση των διαδικασιών fast track προσλήψεων 35 ατόμων στις υπηρεσίες ασύλου Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Ρόδου και Σάμου, λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών. Ακόμη, γνωμοδότησε θετικά το ΣτΕ για την πρόσληψη 32 πρώην δημοτικών αστυνομικών για τις υπηρεσίες ασύλου.

Επίσης, επέτρεψε την πρόσληψη 18 καθηγητών χορού  για το «Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. και Ραϋμόνδου Ντάνκαν» του Δήμου Βύρωνα.
Αντίθετα, απέρριψε την αίτηση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας που ζητούσε την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας επισημαίνουν ότι το αίτημα διατυπώθηκε αόριστα χωρίς να προσδιορίζεται ο αριθμός και οι ειδικότητες του ζητούμενου προσωπικού, αλλά ούτε προκύπτει ότι είχε ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης (προκήρυξη, κ.λπ.)
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment