ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

Για σήμερα το μεσημέρι ανανέωσαν το ραντεβού τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων, που μετέχουν στην άτυπη διακομματική για τις ημερομηνίες και τους όρους διεξαγωγής της προεκλογικής τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών...

Κατά τη σύσκεψη της άτυπης διακομματικής την Πέμπτη δεν υπήρξε απόφαση για το θέμα, αν και διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η καθολική επιθυμία να διεξαχθεί η «τηλεμαχία» όλων των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με το Mega, η μοναδική «μονομαχία» που είχε συμφωνηθεί μέχρι σήμερα, όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση της διακομματικής ήταν εκείνη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Β. Μεϊμαράκη, που θα γινόταν στις 14 Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε σήμερα ότι μετά τις 14/9 και ώς τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να πάρει μέρος λόγω πολύ δύσκολου προγράμματος. Από την πλευρά του Ευ. Μεϊμαράκης έχει δηλώσει έτοιμος να πάρει μέρος και στις δύο εκδοχές όποτε κι αν αποφασιστεί να γίνουν.

Η τηλεμαχία μεταξύ των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είχε συμφωνηθεί με τηλεφώνημα μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Πηνελόπης Γαβρά.

Η εύρεση ημερομηνίας που να εξυπηρετεί όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αποτέλεσε αντικείμενο τηλεφωνικών επικοινωνιών μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων τις προηγούμενες ημέρες,  ωστόσο λόγω του δύσκολου προγράμματος ορισμένων εξ αυτών αποφασίστηκε το θέμα να παραπεμφθεί στη διακομματική
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment