ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ : ΘΕΛΩ ΤΗ ΝΔ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΠΑΚΙΑ, ΑΚΡΑΙΟΥΣ, ΒΑΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η κεντροδεξιά παράταξη της χώρας και αυτό που σχεδιάζω εγώ είναι να γίνει...
και σύγχρονη», δηλώνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ως υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Αυτό», όπως αναφέρει στην Καθημερινή της Κυριακής, «σημαίνει κοινωνικός φιλελευθερισμός, ώστε να έχουν πραγματικά όλοι την ευκαιρία τους να πάρουν τα εφόδια για να βρουν τη θέση τους σε μια οικονομία που παράγει πλούτο, προκειμένου με τη σειρά της να υποστηρίζει τα δικαιώματα όλων».
Όπως υποστηρίζει «αυτό σήμερα δεν υπάρχει, καθώς πέρα από την κρίση, βιώνουμε μια παρακμή από τις χρόνιες βλάβες που προκάλεσαν η αναξιοκρατία, οι πελατειακές σχέσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η διαφθορά, η δαιμονοποίηση της επιχειρηματικότητας».
Και, όπως συμπεραίνει, «αν η Νέα Δημοκρατία καταφέρει να σταθεί απέναντι σε όλα αυτά όπως αναλογεί στη σύγχρονη Κεντροδεξιά, οι πολίτες θα της δώσουν και την εντολή να τα κάνει πράξη».
Σύμφωνα με τον 37χρονο βορειοελλαδίτη πολιτικό «η εποχή των ηγετών, έτσι όπως τους ξέραμε στο παρελθόν και, πολύ περισσότερο, όπως προσπαθούν κάποιοι να μιμηθούν σήμερα με αποτελέσματα ανάλογα κάθε κακής απομίμησης, έχει περάσει».
Γι΄ αυτό και ο ίδιος αναφερόμενος στο δικό του βασικό κριτήριο για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, «εκτός από όσα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα για να κατανοεί κανείς σε βάθος την πολύπλοκη πραγματικότητα, είναι να μην αντιλαμβάνεται τη Νέα Δημοκρατία ως ένα παλιό κόμμα εξουσίας, αλλά ως τον πυρήνα της αλλαγής που απαιτεί η κοινωνία».
Ο νεότερος υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, υποστηρίζει ακόμη ότι, όπως και με την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια θεώρησε μεγαλύτερο πρόβλημα την «άρνηση να γυρίσουμε σελίδα», έτσι και τώρα προτάσσει την ανάγκη «να αλλάξουμε γενιά στη Νέα Δημοκρατία» και να μην συντηρείται η επετηρίδα.
Σ.Σ.  : ενδιαφέρουσες οι απόψεις του Τζιτζικώστα, εάν όμως δεν διώξει, τα γαλάζια σαπάκια, τους βαρόνους, τα τζάκια και τους ακραίους η ΝΔ δεν έχει καμία τυχη.
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment