ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗ... ΔΟΥΛΕΙΑ!
Μείωση του ελληνικού εξωτερικού χρέους ως αντιστάθμισμα για την οργάνωση...
κέντρων κράτησης των μεταναστών που έχουν απελαθεί από την Ευρώπη, προτείνει ο Μίλος Ζέμαν ο οποίος σε νέες του δηλώσεις την Κυριακή χαρακτήρισε «οργανωμένη εισβολή» τις εισροές των προσφύγων στην ΕΕ.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του, στο κανάλι «Prima» της τσεχικής τηλεόρασης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας είπε πως η Ελλάδα μας μπορεί να μειώσει το εξωτερικό χρέος της με την οργάνωση κέντρων απέλασης μεταναστών προσφέροντας στην Ευρώπη μία άλλη επιλογή αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ένας από τους συμβούλους του σκέφτηκε την παραπάνω ιδέα, την οποία και χαρακτήρισε ως λύση στη λογική «ένας σμπάρος δυο τρυγόνια».
«Κέντρα κράτησης μπορούν να οργανωθούν στα ελληνικά νησιά όπου θα φιλοξενούνται μετανάστες που έχουν απελαθεί από την Ευρώπη, ενώ η Ελλάδα θα μπορούσε μέσω των κέντρων αυτών, να αποπληρώσει, το υπό άλλες συνθήκες δυσβάσταχτο εξωτερικό της χρέος», είπε χαρακτηριστικά.
Ο χειρισμός της μεταναστευτικής κρίσης, θα βρεθεί στο επίκεντρο της αυριανής διάσκεψης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας, με τη Γερμανία να δηλώνει ότι η εξεύρεση τρόπων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα, τη χώρα των βασικών σημείων εισόδου των μεταναστών στην Ευρώπη, θα είναι προτεραιότητα.
Ο Ζέμαν τον τελευταίο καιρό εκφράζει όλο και πιο συχνά τις απόψεις του, για το θέμα. Ο ίδιος τονίζει ότι η ενσωμάτωση των μουσουλμανικών κοινοτήτων είναι «πρακτικά αδύνατη», ενώ χαρακτηρίζει τις εισροές των προσφύγων ως μια «οργανωμένη εισβολή»
SHARE

About Sportgreece

    Blogger Comment
    Facebook Comment